Τι μπορεί να κάνει η αγάπη για το αυτοκίνητο…

Έλεγχος του αυτοκινήτου μετά τις διακοπές
22/08/2017
Φυσικό αέριο ή Υγραέριο;
07/09/2017
Έλεγχος του αυτοκινήτου μετά τις διακοπές
22/08/2017
Φυσικό αέριο ή Υγραέριο;
07/09/2017
Προβολή όλων

Τι μπορεί να κάνει η αγάπη για το αυτοκίνητο…

Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους το αυτοκίνητο είναι ένα απλό μέσο μεταφοράς, ωστόσο είναι κι εκείνοι που θεωρούν τα αυτοκίνητά τους μέλη της οικογένειας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Cody W. Crochet ο οποίος έχει στην κατοχή του δύο BMW M3 E36 και μια X5.

Ο κάτοικος του Χιούστον γνωρίζοντας ότι πλησιάζει ο τυφώνας Harvey και θα δημιουργούσε πλημμύρες αποφάσισε να προστατέψει τα τρία αγαπημένα του αυτοκίνητα! Ξεκίνησε λοιπόν να σκέφτεται τρόπους για να το καταφέρει και κατέληξε πως η X5 δεν θα έχει πρόβλημα λόγω ύψους. Αφησε λοιπόν την X5 στο πάρκινγκ έξω από το σπίτι του και έβαλε πάνω σε τρέιλερ τη λευκή Μ3. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του το νερό δεν θα ξεπερνούσε σε ύψος εκείνο του τρέιλερ.

Τι γίνεται όμως με την κόκκινη Μ3; Την έβαλε πάνω σε stand στο κλειστό γκαράζ ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά. Το πρόβλημα είναι πως η στάθμη του νερού ανέβαινε επικίνδυνα κι έτσι ο Crochet ανέλαβε δράση. Ξεκίνησε να φτιάχνει πύργους από τούβλα για να σηκώσει ψηλότερα την αγαπημένη του M3 και το κατάφερε.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης; Οι BMW σώθηκαν, όχι όμως και το σπίτι στο οποίο το νερό έφτασε τους 45 πόντους, όπως ο Crochet δήλωσε σε τοπικά μέσα. Αν αυτό δεν είναι αγάπη για τα αυτοκίνητα, τι είναι;

Πηγή: autotriti.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.