Δεν χάνουν την εγγύηση όσοι πάνε το αυτοκίνητό τους σε ανεξάρτητα συνεργεία
25/10/2016
Δεν χάνουν την εγγύηση όσοι πάνε το αυτοκίνητό τους σε ανεξάρτητα συνεργεία
25/10/2016
Προβολή όλων

Hot Rod με υγραέριο και 1500 ίππους

Είπε κάποιος ότι το υγραέριο δεν μπορεί να κινήσει τα 1500 άλογα ενός εντυπωσιακού supercar;

Η φωτογραφία τα λέει όλα. Το πράσινο αμάξωμα από ανθρακόνημα με την σημαία των ΗΠΑ, σίγουρα φανερώνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα εντυπωσιακό αλλά οικολογικό supercar με χώρα προέλευσης τις ΗΠΑ.

Το Maxximus LNG 2000 είναι το πρώτο σπορ αυτοκίνητο επιδόσεων από τις ΗΠΑ, του οποίου ο V8 κινητήρας χρησιμοποιεί υγραέριο και φυσικό αέριο, ενώ η απόδοση του αγγίζει τους 1.500 ίππους.

Η μετάδοση της κίνησης γίνεται με τη βοήθεια κιβωτίου ταχυτήτων 6 σχέσεων με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 400km/h.

Όσο για την τιμή του;
Αυτή ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο δολάρια, τιμή που ίσως και να είναι κάπως ανεβασμένη για ένα supercar που δεν ανήκει σε κάποια γνωστή φίρμα.

Δημιουργοί πάντως του Maxximus LNG 2000 είναι ο επιχειρηματίας Μπρους Μακ Μάχαν και ο κατασκευαστής μοντέλων Hot-Rod Μάρλον Κίρμπι.

Το νέο τους δημιούργημα, το Maxximus LNG 2000, παρουσιάστηκε στο Las Vegas στα πλαίσια μεγάλου τουρνουά πόκερ, όπου και αγοράστηκε από έναν Τεξανό κάτοχο πετρελαιοπηγών.

Το παράδειγμα του ακολούθησαν και άλλοι 4 πάμπλουτοι Αμερικάνοι, την ίδια στιγμή μάλιστα που οι δημιουργοί υπόσχονται ακόμα χαμηλότερες τιμές για το Maxximus LNG 2000 αν συνεχιστούν οι παραγγελίες…

Εεε να παραγγείλουμε και εμείς ένα…

Πηγή: cretadrive.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.